Rosto Salad - 880 Leke (mix gjethesh, pomodorini, leng portokalli, rosto e tymosur, fruta te thata, aceto balsamico)
ANTIPASTA TE FTOHTA Bruschetta Classica - 380 Leke (buke e thekur, domate, kastravec, borzilok, vaj hudhrash) Rosto Vici e Tymosur me Salce Patellxhani - 740 Leke (rosto vici, salce patellxhani, lime, pomodorini) Djathe Nape me Sallam Keci - 980 Leke (djathe nape nga Malesia e Madhe, proshute keci e fresket, pesto borziloku, arra, pomodorini, qepe e njome) Mix Djathi Italia & Albania - 960 Leke (djathe me boronice, djathe kackavall, djathe sherebeli, gorgonxola, grana, moxarella, recel stine) Burrata & Stracciatella - 1040 Leke (ruccola, pomodorini, burrata, stracciatella, pesto genovese, arra) Antipaste Italiane - 1260 Leke (mix djathrash, mix proshutrash, recel stine, fruta te thata, ullinj, pomodorini) Buffalo Italiana - 1380 Leke (buffalo, crudo, ruccola, pomodorini, bajame, pesto borziloku) ANTIPASTA TE NGROHTA Djathe i Bardhe Furre Pikant - 380 Leke (djathe i bardhe lope i pjekur ne furre me speca, ullinj, pomodorini, ereza dhe fara pikante) Kackavall Furre - 420 Leke (djathe kackavall i pjekur ne furre me speca, ullinj, pomodorini ne temperature te larte) Spring Rolls - 480 Leke (I mbushur me perime, shoqeruar me sweet chilly) Krokete Djathi - 480 Leke (mix djathrash te perpunuar, shoqeruar me salce chef, limon, pomodorini, barishte) Kerpudhe e Tiganisur - 480 Leke (kerpudha te tiganisura me gjalpe, trumez te fresket dhe fara susami) Patate e Skuqur Bio - 360 Leke (rigon, ketchup) Bruschetta Moxarella-Tono Pomodorini - 660 Leke (buke dhe moxarella e shkrire ne furre me tono dhe pomodorini) Krokete Gaforre - 640 Leke (krokete gaforre, salce ajoli) Kerpudhe e Mbushur - 680 Leke (kerpudha te mbushura me krem tartufi, proshute pule, mix djathrash dhe ereza) Saganaq Karkaleci - 860 Leke (karkaleca te kaluar ne tigan me speca, ullinj, qepe, hudhra, pomodorini, ereza, djathe te bardhe dhe salce domate) Karkalec Furre - 880 Leke (karkaleca te shuar me konjak dhe te pjekur ne furre me ajke qumeshti dhe grana padana) Karkalec Zgare - 1080 Leke (karkaleca te pjekur ne zgare me ereza dhe shoqeruar me sweet chilly)
ALBANIAN FOOD Fasule Pllaqi - 480 Leke (fasule pllaqi te Devollit me suxhuk Kosove, qepe, vaj ulliri ekstra i virgjer, rigon nga Mali i Tomorrit) Tave Spinaqi - 580 Leke (spinaq i kaverdisur ne gjalpe te fresket, suxhuk Kosove, ajke qumeshti i pjekur ne furre me ene balte) Djathe Nape - 620 Leke (djathe nape nga Malesia e Madhe i sherbyer me pesto borziloku dhe arra permeti) Qoftet e Shtepise - 660 Leke (qofte vici te pergatitura nga ne, te kaluara ne salce domate dhe te pjekura ne furre. Sherbehen me djathe te stazhionuar dhie nga siper) Tave Dheu - 740 Leke (fiks sipas tradites se vjeter Shqiptare, gjize e embel, mish vici, zemra domatesh, vaj ulliri ekstra i virgjer, hudher dhe majdanoz i fresket) Djathra Artizanal Shqiptare dhe Proshute Keci - 1260 leke (mix djathrash Shqiptare dhe proshute keci)
PASTA Karamele (e mbushur me ricotta dhe spinaq) Superiore - 820 leke (fileto vici, philadelphia, shafran, trumez, vaj hudhre, grana padana) Salmon - 780 Leke (salmon, salce rose, arra, ereza te fresketa, vaj aromatic) Aurora - 740 Leke (karkalec, salce rose, vaj hudhre, majdanoz) Crazy Chicken - 720 Leke (fileto pule, avocado, miser, pomodorini, vaj hudhre, grana padana)
Ravioli (e mbushur me ricotta dhe spinaq) Karkalec-Tartuf - 720 Leke (karkaleca, kerpudha, krem tartufi, pana, vaj aromatic) Masaniello - 660 Leke (pomodorini, ruccola, moxarella, parmigiano, vaj aromatic) As Simple As Possible - 640 Leke (domate e fresket, borzilok, salce rose, fara susami) Burro e Salvia - 680 Leke (gjalpe i fresket, sherebel, krem qumeshti, arra Permeti)
SPAGHETI Green Lime - 620 Leke (krem pecorino, piper i zi, lime i grire) Carbonara - 640 Leke (pecorino, guancale krokante, e verdhe veze, piper i zi) California - 680 Leke (fileto pule, pesto borziloku, champignion, pomodorini, vaj hudhre) Di Mare Bianco - 780 Leke (karkalec, kallamar, vere e bardhe, majdanoz, vaj hudhre)
RIGATONI Domate-Borzilok - 480 Leke (domate e fresket, borzilok, salce domate, grana, vaj hudhre) Quattro Formaggi - 580 Leke (gorgonxola, moxarella, grana, pecorino) Salsiccia e Friarelli - 680 Leke (salcice Italiane friarielli, pomodorini, parmigiano, vaj hudhre) Vodka Mare - 760 Leke (salmon, vodka, krem qumeshti, majdanoz, vaj aromatic)
TAGLIATELLE Bolognese - 620 Leke (ragu vici, salce e kuqe, vaj hudhre, grana, majdanoz) Montanare - 640 Leke (salcice Italiane, vaj hudhre, kungulleshka, pomodorini) De State - 760 Leke (karkalec, champignion, shafran, trumez e fresket, vaj hudhre) Basilicio - 540 Leke (pesto genovese, pomodorini, grana padana, vaj hudhre)
FUSILLI Veggies - 560 Leke (miser, fasule e kuqe, kerpudhe, kungull, broccoli, pomodorini, trumez, salce rose) Del Pastore - 660 Leke (salcice Italiane, kungull, pomodorini, salce rose, parmigiano, majdanoz) Manzone - 720 Leke (fileto vici, domate e thate, pluhur carry, vaj hudhre, piper i zi) Buffalo la Puglia - 980 Leke (buffalo, pesto genovese, arra, ruccola, pomodorini, vaj hudhre)
PAPARDELE One More Time - 680 Leke (tono, ullinj, fasule, caperi, majdanoz, salce domate) Tartufaia - 720 Leke (porcini, krem tartufi, parmigiano, lime i grire) Alla Burrata - 880 Leke (burrata pugliese, ruccola, pomodorini, salce rose, grana padana) Puglia Mia - 840 Leke (stracciatella, karkalec, pesto borziloku, pomodorini, susam)
LINGUINE Aglio e Olio Peperoncino - 480 Leke (hudher, majdanoz, vaj ulliri, parmigiano, fara speci, piper i zi) Amatricana - 640 Leke (guancale krokante, spec djeges, domate e fresket, grana padana, vaj hudhre, salce domate) Solei - 760 Leke (fileto pule, domate e thate, borzilok, pomodorini, stracciatella) Mediterranean - 720 Leke (karkalec, kungull, pomodorini, majdanoz, vaj hudhre) CASARECE Mare Monte - 760 Leke (karkalec, krem tartufi, champignion, arra, trumez e fresket) De Bouef - 720 Leke (fileto vici, krem tartufi, pana, arra, gjalpe, aceto balsamico) Milaneze - 660 Leke (salcice italiane, shafran, pomodorini, pana, vaj hudhrash, majdanoz) Buon Appetito - 940 Leke (buffalo, crudo, salce rose, pomodorini, arra, susam)
PACCHERI Preparato da Ermali - 780 Leke (karkalec, portokall, kanelle, fasule e kuqe, friarelli, arra) Come Jul Cezare - 980 Leke (buffalo, pomodorini, ruccola, crudo, vaj hudhre, salce aurora) San Andrea - 760 Leke (fileto vici, pesto borziloku, stracciatella, vaj aromatic, pomodorini) Nelle Mani di Albani - 820 Leke (karkalec, pule, trumez, salce rose, vaj hudhre)
RISOTTO Risotto Vegjetariane - 520 Leke (pomodorini, miser, kungull, kerpudhe, fasule, trumez) Pana Pule Tartuf - 560 Leke (pana, fileto pule, krem tartufi, grana) Risotto Fruta Deti - 720 Leke (karkalec, kallamar, pomodorini, vaj hudhre, majdanoz) Risotto Salmon - 740 Leke (salmon, salce rose, pomodorini, bajame, borzilok i fresket) Risotto Passion - 720 Leke (karkalec, panxhar, avocado, majdanoz, susam) Risotto Fileto Vici - 760 Leke (fileto vici, porcini, krem tartufi, grana padana, arra) NGA TOKA Fileto Pule - 640 Leke (fileto pule e pjekur ne zgare me patate furre, limon) Biftek Vici - 980 Leke (biftek vici i pjekur ne zgare me perime te ziera) Berxolle Vici - 1200 Leke (berxolle vici qumeshti 350 gr e pjekur ne zgare me perime) Fileto Vici - 1580 Leke (fileto vici e pjekur me delikatese, shoqeruar me kerpudha sote dhe salce demiglace) Tagliata Vici - 1660 Leke (fileto vici e prere ne forme tagliate me ruccola, grana, pomodorini dhe krem balsamico) Berxolle Gici - 860 Leke (berxolle gici shoqeruar me perime zgare) Eskalop Pule - 780 Leke (pana, kerpudhe, tartuf) Eskalop Vici - 860 Leke (i shuar me vere dhe limon) Rib-eye Steak Argentina - 900 Leke / 100gr Gjoks Rose - 1820 Leke (i pjekur ne temperature te ulet, shoqeruar me mjalte dhe salce demiglace) Eskalop Vici Kerpudhe Tartuf - 920 Leke Eskalop Pule Vere dhe Limon - 740 Leke
NGA DETI Fileto Salmoni - 1440 Leke Fileto Levreku - 1280 Leke Fileto Toni - 1640 Leke (me salce soya, susam i pjekur dhe copa avocado) Koc Zgare - 1080 Leke